Konu: kaÇıRıcam seNi i i i i xD Perş. Şub. 12, 2009 1:14 pm
seni kaçırıcam ben -kaçır
akşama balkonda bekle beni nurşen -kaçır
onu demiştik kızım -kaçır
takıldı yine bu
-ceylan seni salı kaçırıyorum! +aa aşşşkımmm salı olmaz salı salllanır -tamam çarşamba -aaaa olur mu hiç aşkımm çarşambaa çarşafa dolanır aa +peki o zaman perşembe -şeyy ııımm aşkım perşembe perişanlıktıııaır! +aşkımmm ! cuma sonn -amaaaaaa aşşşkuım cuma mübarek gün +CEYLAANNN seni kaçırıcam diye aklımı kaçırdım
*seni kaçırcam kız annemi de kaçırman lazım o zaman *anne ni mi evet ben annemsiz bi yere gidemem *ailecek kaçırayım istersen ah aşkım ne güzel olur, süpersin sen , seni çok seviyorum
-ayşe seni kaçırıcam hadi kaç gel? -nerden çıktı kamil şimdi bu -ya okeye dördüncü bulamadık kaçırırım oynarız yarın dönersin - hayvansın kamil
kaçırmak üzereyim * sahimi ? hemen şimdimi - seni değil ayten keçileri * ya demek benim yerime keçiyi tercih ediyosun -yeterrr * ya demek keçiden sonra bide yeter var -
- kaçırcam seni aşkım * ama pembe ipli çuvalla olsun -
-söz kaçırcam seni nalan * kaçıramazki kaçıramazki - gaza getirmeye çalışma nalan daha zamanı var
-Leyla seni kaçırabilirmiyim? + Altına mı uehuehe - ALLAH belanı versin
-Körpecan bana kaçarmısın? + Kaçabilirim ama saklanamam - nası yani
-kaçırıcam seni ayten - anca otobüsü kaçırırsın sen -
-Ayten hazırlan akşama kaçırcam seni! - Ne kaçırıyon Nuri tavuk mu kaçırıyon ? - Kaçırmiyim mi
- Ayten kaçırıcam seni kurtarıcam bu hayattan - Oldu yarın gel kaçır beni dublex villamızdan ! - Her seferinde şunu sölemek zorunda mısın - Beni bu hayattan kurtarıp Hollywood yıldızı mı yapacan Nuri